Pozor! Zadnje čase opažamo, da naši uporabniki v našem imenu prejemajo nezaželjeno pošto (SPAM) na mail. Prosimo vas da pošto ne odpirate.
GOPR0710_P.jpg
Mar 16, 2023

Podelitev prestižnega naslova - Častni član

Dogodek je bil prepoln dobrot, s katerimi je vse prisotne razvajal Gregor Mohorič, ki si je prislužil veliko pohval za svojo prezentacijo. Ob začetku nove sezone je namreč vodstvo društva organiziralo prvo srečanje, kjer so se zbrali vsi člani. Gregor Mohorič, ki je znan po svojem navdušenju nad tem športom, je ob tej priložnosti izrazil svojo hvaležnost za udeležbo in prispevek k razvoju društva. Vsi prisotni so lahko uživali v prijetni družbi, dobro hrano in seveda odličnih idejah za novo sezono!

In kot pika na i večera je prišla podelitev prestižnega naslova Častni član. Tega sta prejeli dve izjemni osebi, ki sta s svojim delom in prispevkom pomembno zaznamovali razvoj športa na tem področju. Kdo sta prejemnika te častne nagrade, beri dalje...

Skupščina_sup_team_Amanzi

Častni_Član_sup_team_amanzi
Klemen Bauer :

Klemen Bauer je poznan vrhunski športnik, ki ne potrebuje posebne predstavitve. Je dolgoletni profesionalni športnik, član Slovenske biatlonske reprezentance in štirikratni olimpijec (Turin 2006, Vancouver 2010, Soči 2014, Pyeong Chang 2018). Med njegove izstopajoče dosežke spadajo 4. in 9. mesto na olimpijskih igrah ter srebrna medalja na svetovnem prvenstvu. Leta 2022 je zaključil svojo športno kariero. Na srečo se je že med tekmovalno kariero posvetil formalnemu izobraževanju na področjih, ki ga zanimajo. Leta 2013 je diplomiral na Fakulteti za šport, kasneje pa je svoje znanje nadgradil s magisterijem na Ekonomski fakulteti, smer menedžment v športu. Med svojo kariero vrhunskega športnika se je veliko ukvarjal z družbeno odgovornimi aktivnostmi in sodeloval v različnih promocijskih dogodkih.

Goran Smirčić :

Goran je neustrašen, in ima tekmovalni duh, ki se ne boji nobenega izziva. Hkrati pa je tudi izjemno dobrosrčen in se zaveda, da so prijateljstva najmočnejša zavezništva, zato se vedno trudi ohraniti dobre odnose s svojimi sotekmovalci in prijatelji. Poleg tega je navdušen nad supanjem že vrsto let, čeprav natančnega leta, kdaj se je s tem športom prvič srečal, ne vemo.

Goran in Urban, vse kar šteje za njiju je navdušenje in prijateljstvo, ki ju povezujeta že od leta 2018. Takrat sta se prvič srečala in pričela z brezkompromisnim sodelovanjem, ki je sčasoma preraslo v nekaj neverjetnega. Goran je bil tisti, ki je prvi popeljal desko Amanzi na tekmovanje in dosegel stopničke. Takrat so se zbudili občutki, ki so jih napolnili z motivacijo in pogumom, da so danes tam, kjer so. Od takrat naprej se njihove vezi niso samo okrepile, temveč so postale še močnejše, sodelovanje se je poglobilo, skupni uspehi pa so postajali vedno večji in večji. Goran je bil ključen za razvoj blagovne znamke Amanzi, saj je prispeval ogromno za njihov uspeh.


S ponosom in veseljem se pohvalimo, da v naših vrstah gostimo tako izjemne člane.

Skupinska_slika_zasedanja
Z lepimi pozdravi do naslednjič.

Zanimivo

Naši pokrovitelji

Amanzi
Supstore
AzulBoards
DIGITALNI VITAMIN