Pozor! Zadnje čase opažamo, da naši uporabniki v našem imenu prejemajo nezaželjeno pošto (SPAM) na mail. Prosimo vas da pošto ne odpirate.
6.jpg
Jul 22, 2023

Prečkanje Ohridskega jezera 2023: Zmagoslavje Prvakov z Amanzi Opremo!

Prečkanje Ohridskega Jezera 2023: Zmagoslavje Z Amanzi SUP Opremo na Pravljičnem Ohridskem Jezeru!

V dih jemajočem prikazu nepremagljive športne spretnosti in nepopustljive odločnosti je Prečkanje Ohridskega Jezera 2023 pustilo neizbrisen pečat v svetu supanja. To čarobno jezero, obkroženo z goro Galicico in izjemno biotsko raznovrstnostjo, je bilo prizorišče edinstvene izkušnje, ki je pustila vse navzoče brez besed.

Ohridsko Jezero SUP 2023

Žarometi so svetili na Moški 23 km amaterski preizkušnji, kjer je slavil Aleš Veronig, ki si je prislužil najvišje častitljivo mesto. Njegova predstava je bila preprosto izjemna, saj je bil opremljen z našo najbolj dovršeno napihljivo SUP desko Amanzi Ryu in visokotehnološkim veslom Amanzi: LOOP (dihedralnim listom). Ta zmagovalna uspešnost je izpostavila popolno sinergijo med spretnostjo, gorečo strastjo in vrhunsko opremo, ki so jo ponudili naši partnerji.

Amanzi RYU na Ohridskem jezeru

V kategoriji Pro Race za moške nad 40 let je izkušeni športnik Gregor Mohortič stopil v ospredje in si prislužil prestižno 1. mesto ter izjemen 4. skupni rezultat. Oborožen z edinstveno karbonsko SUP desko Amanzi SUPERMODE in z veslom Amanzi: LOOP, Gregor ni pustil prostora za dvom o svojem statusu v svetu supanja.

Amanzi team zmagovalca na prečkanju Ohridskega jezera

Čestitke tem izjemnim športnikom za njihove resnično spektakularne predstave, ki so premaknile meje v svetu SUP-a in pričarale čarobnost Ohridskega jezera.
Ostanite z nami za celovito poročilo o tem epohalnem dogodku in spremljajte to mesto za navdušujoče novice! #LakeOhridCrossing #SUPPrvaki #AmanziOprema #ZmagaNeskončnihMožnosti

Zanimivo

Naši pokrovitelji

Amanzi
Supstore
AzulBoards
DIGITALNI VITAMIN