Pozor! Zadnje čase opažamo, da naši uporabniki v našem imenu prejemajo nezaželjeno pošto (SPAM) na mail. Prosimo vas da pošto ne odpirate.
1.jpg
Jun 25, 2023

Humanitarna tekma SUP ZA SVE-SRCE ZA NJU (Preluk-HR)

Združenje "Srce za nju" in VOP Sup Team sta v tesnem sodelovanju s spoštovanimi pokrovitelji, med katerimi so Primorsko-goriška županija, Turistična zveza Kvarnerja, Turistična zveza Opatije, Hrvaški zdravniški sindikat, KoHOM in HUBOL, združila moči za organizacijo mednarodne donatorske regate z imenom "SUP za VSE/SRCE za NJU!"

SUP za VSE / SRCE za NJU

Regata je potekala na slikoviti plaži pred S Barom v Preluki. Poleg svojega tekmovalnega elementa je imela tudi globok humanitarni pomen, saj so vsi udeleženci regate s plačilom startnine prispevali donacije za združenje "Srce za nju". Zahvaljujoč teh prispevkov je bilo mogoče izpeljati pobudo, ki omogoča brezplačen prevoz bolnih žensk na preglede v zdravstvene ustanove na območju Reke.

Na regati je sodelovalo več kot 70 udeležencev vseh starostnih skupin iz Hrvaške in Slovenije. Dogodek je vključeval različna tekmovanja, med katerimi so bila tudi tekmovanja za najmlajše, profesionalce in donatorska tekma, ki je ponudila priložnost vsem, ki so se odločili preizkusiti svoje spretnosti v stoječem veslanju na deski.

Med tekmovalci in organizacijskim timom so bili tudi zdravniki iz različnih zdravstvenih ustanov v regiji, med njimi Thalassotherapia Crikvenica in Opatija, ter priznani športniki, Stanislava Laginja in Viktor Ivaniš.

Dr. Stanislava Laginja je izpostavila: "SUP je najhitreje rastoči šport na svetu. Med veslanjem na deski izboljšate ravnotežje in krepite stabilnost. Veslačke izzive lahko sprejme prav vsak, ob kateremkoli času dneva, vendar le v primernih vremenskih razmerah, brez premočnega vetra in valov." Za dodatne informacije se lahko vsi zainteresirani obrnejo na Športni klub "VOP Sup Team" v Voloskem.

Preluka je že zgodaj zjutraj odzvanjala od veselja. Vsem tekmovalcem izrekamo iskrene čestitke in se jim zahvaljujemo za njihovo sodelovanje v tej humanitarni pobudi. 

Zanimivo

Naši pokrovitelji

Amanzi
Supstore
AzulBoards
DIGITALNI VITAMIN